Tuinontwerp

Een tuin is het visitekaartje van elk huis of bedrijf. Met uw tuin kunt u uw huis of bedrijf de uitstraling geven die u wenst.

Wanneer u besluit om uw tuin opnieuw aan te leggen of te veranderen, is het belangrijk om daar goed over na te denken en een ontwerp te laten maken. Door middel van een ontwerp krijgt u een goed beeld van het eindresultaat van uw “nieuwe” tuin.

U staat centraal

U als opdrachtgever, met uw eigen wensen en ideeën staat centraal in het ontwerpproces.

Wellicht heeft u al bepaalde gedachten over hoe u de tuin het liefst ziet, dit is de basis voor het ontwerp. Met onze vakkennis en creativiteit brengen wij een ontwerp tot stand dat aan uw wensen voldoet. Natuurlijk houden wij er rekening mee dat het ontwerp past bij uw budget.

Beplantingsplan

Een tuin geeft de beste uitstraling wanneer er gekozen is voor de best bijpassende beplanting.

Zo vraagt iedere soort tuin om een ander soort beplanting. Een goed opgesteld plan is dan ook belangrijk om een goed overzicht te krijgen van de tuin.

U als opdrachtgever

U als opdrachtgever stelt met ons het plan samen, we zullen u in een uitvoerig gesprek vragen naar uw wensen zoals bloeikleuren, stoorten beplanting en indeling.

Aan de hand van uw wensen zal LaHeij Hoveniers een passend beplantingsplan bij uw tuin samenstellen waarbij wordt gelet op hoogte, bloeitijden, bloeikleur en soorten van de beplanting. Wilt u niet de hele tuin opnieuw inplanten maar goed advies over een goede indeling dan is LaHeij hoveniers u ook hiermee graag van dienst.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Of heeft u een vraag over uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen.